Vaši lični podaci koje beležimo su u potpunosti bezbedni i zaštićeni. Nikada neće biti zloupotrebljeni , niti dati na korištenje trećem licu, osim u slučaju zakonske obaveze.

Obaveštenja koja možete dobijati od nas putem e-maila, telefona u svakom momentu možete zaustaviti tako što ćete nas kontaktirati putem telefona +38160 4396765 ili putem e-maila : aleksandra80nis@gmail.com i obavestiti nas da uklonimo Vaše lične podatke iz naše baze.

Vaše lične podatke koristimo za slanje važnih obaveštnja i reklamnog materijala. Čuvamo ih na bezbednim serverima koji se nalaze u Srbiji, a naš sajt poseduje SSL sertifikat, čime potvrđuje bezbednost koju Vam pruža prilikom posete i ostavljanja ličnih podataka.

Prilikom ulaska na naš sajt registruje se Vaša IP adresa, vrsta uređaja, što ne spada u lične podatke i što koristimo kako bismo poboljšali kvalitet sadržaja i korisničkog iskustva.

Ukoliko odlučite, Vaše lične podatke ( Ime i prezime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona) u svakom momentu možemo izbrisati iz naše baze Vašim zahtevom. O tome nas možete obavestiti putem sledećeg broja telefona +38160 4396765 ili putem e-maila : aleksandra80nis@gmail.com . U ovom slučaju, biće Vam uskraćeno korištenje određenih segmenata sajta designbyaleksandra.com.

Na bilo koju Vašu nedoumicu ili zahtev , odgovorićemo u najkraćem mogućem roku u pisanoj formi.

O svakoj dodatnoj promeni koja se tiče politike privatnosti i zaštite ličnih podataka bićete dodatno obavešteni na ovoj stranici.

Ažurirano:

30.08.2018.